Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi çok yakında açılıyor

Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi çok yakında açılıyor

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, sokak hayvanlarını hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ve onlara sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti. Doğan, “En kısa sürede ‘Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’mizi ilçemize kazandıracağız” dedi.

Görev yaptığı 5 yıl boyunca sokak hayvanlarının rahatını artırmak ve onların yaşam koşullarını iyileştirmek için birçok hizmeti gerçekleştiren ve ‘Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi’ni ilçeye kazandırarak tüm Türkiye’ye örnek olan Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönemde de sokak hayvanlarının daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürmelerini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Şeniz Doğan’ın yeni dönem projeleri arasında yer ‘Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ kısa zaman içerisinde Merkezefendi’ye kazandırılacak.

“TÜM CANLAR BİZE EMANET”

Her zaman sokak hayvanlarının haklarını savunduklarını ve onlar için de çalıştıklarını ifade eden Şeniz Doğan, “Merkezimiz çok yakında hizmete açılıyor. 600 metrekare yeşil alan, 180 metrekare kapalı alanda; ameliyathaneden, muayene odasına, yakında hizmete başlayacak olan rehabilitasyon merkezimizle tüm canlar bize emanet” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN