Tatil trafiğiyle kazalar da arttı: Sakarya'da zincirleme facia

Tatil trafiğiyle kazalar da arttı: Sakarya'da zincirleme facia

Bayram tatilinin bu akşamdan itibaren başlamasıyla vatandaşlar şehir dışı seyehatlerine başladı. Yollarda oluşan yoğunluk nedeniyle kazalarda da sıklık yaşanıyor. Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Her tatilde yollarda yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik kazalarında da artış görülüyor. Dikkatsizlik ve uzun yolculuklar da kazalara neden olan önemli etkenlerden.Sakarya'nın Hendek ilçesi Kalayık mevkisi Ankara istikametinde, cip ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, jandarma, Karayolları ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 9 kişi yaralandı. Karayolları ve jandarma ekiplerinin, yaralıları örtüyle güneşten korumaya çalıştığı görüldü.

kapak-007.jpg

Yaralılar, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından Düzce ve Sakarya'daki hastanelere kaldırıldı. Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkanların yoğunluk oluşturduğu güzergahta, kaza nedeniyle araç kuyruğu oluştu.

Bölgede trafik akışı tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN