Yine kadın cinayeti! Sakarya'da yaşayan Kader Akşan, erkek arkadaşı tarafından katledildi

Yine kadın cinayeti! Sakarya'da yaşayan Kader Akşan, erkek arkadaşı tarafından katledildi

Sakarya'da gece saatlerinde yaşanan felaket, yine bir kadının ölümüne neden oldu. Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerinin adresi bu kez Sakarya. Erkek arkadaşı tarafından silahla katledilen Kader Akşan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekipleri iki kişiyi gözaltına aldı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde gece saatlerinde erkek arkadaşı tarafından vurulan 49 yaşındaki kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Karaosman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kader Akşan (49), H.E. (49) ve M.A. (45) isimli 3 kişi evdeydi. Akşan ile erkek arkadaşı H.E. arasında tartışma yaşandı. Olay esnasında Kader Akşan, H.E. tarafından silahla göğüs ve karın bölgesinden vurularak yaralandı.

yeni-proje-001.jpg
Kader Akşan

POLİS EKİPLERİ İKİ KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kadın, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

49 YAŞINDAKİ KADER HAYATINI KAYBETTİ

Bölgeye gelen polis ekiplerince H.E. ile M.A. gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, 49 yaşındaki kadının cansız bedeni ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tıp Merkezine kaldırıldı. Konuya ilişkin inceleme sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN