Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü kazanın nedeni ortaya çıktı

Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü kazanın nedeni ortaya çıktı

Yozgat'ta 12 kişinin hayatını kaybettiği 18 kişinin de yaralandığı korkunç kazanın nedeni yapılan otopsi sonucu ortaya çıktı. Kazanın otobüs şoförü Adem Tatlısu'nun kalp krizi geçirmesinden kaynaklandığı belirlendi. Tatlısu bugün memleketi Sivas'ta toprağa verildi.

Kaza önceki gece Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana geldi. Kazada, otobüs şoförü Adem Tatlısu ile birlikte Hakan Hasgül, eşi Züleyha Hasgül, çocuğu Eymen Kadir Hasgül, İlker Akdağ, Mustafa Altun, Hatice Yıldırım, Serdal İçeloğlu, Feyzullah Dikçal ile eşi Mahmure Dikçal, Raziye Erdoğan ve Caner Kuzgun hayatını kaybederken 18 kişi de yaralandı.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi işlemi sonrası çeşitli illerde toprağa verildi.

7590493.jpg

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Yapılan ön otopside kazanın, otobüs şoförü Adem Tatlısu'nun (63) kalp krizi geçirmesi nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı.

Kaza yapan otobüsün içindeki kamera kayıtlarının incelemesinde Tatlısu'nun aniden elini kalbine doğru götürdüğünün ardından direksiyon başında baygınlık geçirdiğinin görüldüğü bildirildi. Görüntüler aile yakınlarına izletilip soruşturma dosyasına eklendi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde işçi kadrosundan emekli olan Tatlısu'nun emekliliğinden bu yana otobüs şoförlüğü yaptığı öğrenildi. 3 çocuk babası Tatlısu'nun cenazesi memleketi Sivas'a getirildi. Öğle namazının ardından Tatlısu son yolculuğuna uğurlandı.

7590498.jpg

Aynı kazada hayatını kaybeden yolculardan İlker Akdağ da (35) Sivas'ta toprağa verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN