Selçuk İnan: Milli maçta seyircinin tekbir getirdiğini duymadım

Selçuk İnan: Milli maçta seyircinin tekbir getirdiğini duymadım

Selçuk İnan, İzlanda maçında Ankara'da hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşu sırasında seyircinin tekbir getirmesi sorulunca "Bilmiyorum, ben duymadım." dedi.

Galatasaray'ın milli futbolcuları Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, önceki akşam eşleriyle Ulus Sunset'te yemek için bir araya geldi.

Tekbir sorusuna bilmiyorum yanıtını verdi

Vatan'ın haberine göre; İzlanda'ya 89. dakikada attığı golle Milli Takım'a galibiyeti getiren ve Fransa' 2016'ya direkt gitmemizi sağlayan Selçuk İnan, Ankara'da hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşu sırasında seyircinin tekbir getirmesi sorulunca "Bilmiyorum ben duymadım" dedi.

Dikkat çeken detay

Selçuk İnan'ın 340 bin Euro (1 milyon 136 bin lira) değerindeki Mercedes cipine eşi Cemre Kardeş ile kendi adının baş harflerini yazdırması gözlerden kaçmadı. Mart ayında 'Nazlı' isminde bir kızı olan Burak Yılmaz'ın da bebeği için özel olarak dağıttığı şekeri arabasının aynasına astığı görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN