Şemdinli'de teslim olan teröristler Droneler tarafından saniye saniye kaydedildi

Şemdinli'de teslim olan teröristler Droneler tarafından saniye saniye kaydedildi

TSK, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teslim olan 2 teröristin görüntülerini yayınladı. Dronelerin kaydettiği görüntülerde, teröristlerin hareketleri saniye saniye kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, 11 Haziran 2017 tarihinde Hakkari’de yaşanan olay ile ilgili şu bilgiler verildi:

"34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarına Hakurk kampından yaşadıkları insanlık dışı muamelelere ve baskıya dayanamayarak kaçan iki erkek terörist Şemdinli kırsalında, iki bayan terörist ise Şemdinli Gedik Tepe mevkiinde olmak üzere toplam dört bölücü terör örgütü mensubu silahsız ve teçhizatsız olarak kendi istekleri ile teslim olmuşlardır. Devletin şefkatli kollarına sığınan teröristlere, yiyecek ve içecek verilmiş, ilk sorgularının ardından kolluk güçlerine teslim edilmiştir"

17-06/12/t1.jpg

İŞTE O ANLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN