Şenol Güneş'ten flaş Quaresma ve Lens açıklaması

Şenol Güneş'ten flaş Quaresma ve Lens açıklaması

Beşiktaş'ın şampiyon Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi programına konuk oldu. Güneş, transfer listesindeki Lens ve Quaresma ile yaşanan sıkıntının nasıl aşıldığını da anlattı.

NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi’ne konuk olan Şenol Güneş, karakter olarak zor bir oyuncu olduğu bilinen Quaresma ile yaşadığı sıkıntı hakkında konuştu. Quaresma ile zaman zaman sorun yaşadığının altını çizen Şenol Güneş, bu konuyu nasıl hallettiğini açıkladı. Lens ve Ozan Tufan konularına da değinen Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'de bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Ozan Tufan hakkında değerlendirmede bulundu.

OZAN TUFAN HEPİMİZİ YANILTTI

Mehmet Demirkol'un, "Ozan Tufan hepimizi yanıttı. Milli takımı kaybetti Fenerbahçe'deki yerini kaybetti" yorumu için, "Ozan zaten eksik bir oyuncuydu, eksik haliyle yukarı çıkmıştı. Ozan'ın büyümeye ihtiyacı vardı. Yarışan bir takımda zorluklar olur. O yükün sorumluluğun altında ezilirse sıkıntı yaşar. Ozan onu yaşadı. Böyle olursa futbol hayatı geri giderek biter. Ama bazı oyuncular böyle olur."

LENS İYİ BİR OYUNCU

"Lens iyi bir oyuncu ama rakip takımda olan bir oyuncu için olumlu veya olumsuz ifadeler kullanmam doğru olmaz. Başkan görüşme yaptık diyor bilmiyorum bana alınıp alınmayacağı söylenmedi. van Persie ile ilk görüştüklerini söylediler sonra Fenerbahçe'ye gitti. van Persie de iyi oyuncu, Ozan da Aboubakar da iyi oyuncu. Burada mühim olan iyi oyuncular takıma ne veriyor ona bakmak lazım"

Kıyafetlerindeki renk seçimleri sorulan Güneş, "Ben genelde mavi giyerim çok severim. Yeşil rengide severim. ama Beşiktaş'a gelince siyah-beyaz'ın ağırlığını anladım asil bir renk. ama diğer renklerde canlı gösteriyor her rakibimizi alalım."

QURESMA OLAYI

Quaresma’nın bu hareketleri kendisine sokakta yapsa affetmeyeceğinin altını çizen Şenol Güneş, Portekizli yıldıza davranış şeklini şu ifadelerle anlattı:

“Quaresma'da bu tip sıkıntılar yaşandı. Ama zamanla düzeldiğini sizde gördünüz. Oyundan çıkarken eldiven atmalar kızmalar yaşandı ama bunlar oyunun içinde olan şeyler… Oyuncularla genellikle bireysel olarak konuşuyorum. Takım içinde konuşuyorsam eğer orada bir sıkıntı vardır ve bu oyuncu için olumsuz bir şey… Takımdan özür dilediği zaman herhangi bir sorun kalmaz. Aboubakar da Kiev maçında bilinçsizce atıldı ama bana göre Antalyaspor maçında gördüğü kırmızı kart tamamen haksızdı. Aboubakar'ın da 2 tane hatası var tıpkı Quaresma gibi. Ama zamanla iki oyuncununda düzeldiğini gördük. Yapılan yanlışların takıma zarar vermemesi gerekiyor. Eldiven attığında benden özür dilemesi değil, takımdan özür dilemesi gerekiyor. Qauresma kendini önceden kontrol edemiyordu ama düzelme görüyoruz. Bursaspor maçında kendisiyle konuştum seni oyundan alacağım bu şekilde bilinçsizce oynarsan diye… Maçın 2. yarısında çok etkili oynadı ve kazanmayı başardık. Benim Quresma'yı idare etmem değil onun kendisini idare etmesi gerek. Quaresma antrenmanlarda çok çalışıyor. Büyük bir gayretle antrenmanlarını sürdürüyor. Takdir edilesi bir durum bu…”

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN