Şenol Güneş'ten Hugo Rodallega'ya özel önlem

Şenol Güneş'ten Hugo Rodallega'ya özel önlem

Şenol Güneş, bu sezon 8 gol atarak Akhisar Belediyespor'u sırtlayan Hugo Rodallega'ya özel önlem aldıracak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar'ın Kolombiyalı forveti Hugo Rodallega'ya özel önlem aldıracak. Manisa temsilcisinde en çok dikkat çeken oyuncu olan Kolombiyalı golcü Rodallega, bu sezon 8 gol atarak takımını sırtlayan isim oldu. İlk 12 haftada 8 gol atmayı başardı. Rodallega son 4 haftada üst üste gol atmayı başardı. Son 4 maçında 5 gol atan Rodallega, bu sezon penaltıdan gol kaydetmedi. Rodallega'yı 4 golle Güray Vural takip ediyor.

Az şut, çok gol 

Süper Lig'de bu sezon kaleye en az şut çeken takımlardan biri de Beşiktaş'ın rakibi Akhisar Belediyespor oldu. Akigo'lar 105 şut çekerken, 17 gol atmayı başardı. Akhisar şutlarını gole çevirme oranı en yüksek ikinci takım konumunda bulunurken; Beşiktaş ise %17,96 ile bu alanda ilk sırada yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN