Şenol hoca ikna edilmeli

Şenol hoca ikna edilmeli

Beşiktaş'ın eski altyapı sorumlusu Emrah Bayraktar, Siyah-Beyazlı yönetime mesaj gönderdi: "Ben yönetici olsam hocayı kaybetmek istemezdim. İstediği özellikte oyuncuları almalılar."

KARAR RÖPORTAJ / MURAT ÖZTÜRK

Galatasaray'da altyapının başına getirildiği söylenen ve daha önce Beşiktaş'ın altyapı sorumlusu olarak çalışan Emrah Bayraktar, Karar gazetesine konuştu. Son olarak Beşiktaş'ta 5 yıl görev alan Bayraktar, "Şu an daha çok araştırdığım, okuduğum ve daha sık medyada yer aldığım bir dönemi yaşıyorum. Yeni sezonda sahalardan pek fazla uzak kalmayı düşünmüyorum" dedi. Beşiktaş'ın ligde kalan son iki maçını da kazanacak güçte olduğunu söyleyen futbol adamı, Siyah-Beyazlıların Avrupa Ligi'ne çeyrek finalde veda etmesiyle ilgili şöyle konuştu: "Beşiktaş devre arası doğru transferler yapsaydı bence turu rahat geçebilirdi. Devre arasında yapılan transferler yanlıştı. Alınan oyunculardan sadece Babel oynadı."

Mitrovic'in Beşiktaş'ın kalitesinin çok altında olduğunu söyleyen Bayraktar yapılan transferle ilgili şu eleştirilerde bulundu: "Maliyeti akıl alır gibi değil. Kulüp bu denli bir borç batağındayken 16 milyon liralık bir transfer hatası yapılabilir mi? Bu oyuncuyu kim izleyip olumlu rapor verdiyse gözden geçirmek lazım. 24 yaşına gelmiş, milli takımda sadece birkaç maç oynamış, Hırvatistan gibi düşük profilli bir ligde sadece boy göstermiş bir oyuncuya verilen para bu ve ne yazık ki kalitesi ortada. Yazık! Bazen bu oyuncuya sabredilsin denildiğini duyuyorum. Sabır 18-19 yaşındaki futbolculara gösterilir. Demba Ba ve Ersan eski oyuncunuz ama bunlar da sakat geldi. Dünyanın hiçbir ülkesinde bir kulüp kullanamayacağı sakat oyuncuyu transfer etmez. Bu oyunculara bonservis ödenmedi ama aylık kazançları var. Hiç oynamayacak bir oyuncuya 400 bin Euro verilmez."

Şenol Güneş'in Beşiktaş'la kimyasının uyduğunu söyleyen Bayraktar sözlerini şöyle tamamladı: "Kulübün başında İkinci sene de şampiyon olursa, sonuçta Avrupa'da da bir çeyrek final gördüğünü düşünürsek, ben yönetici olsam hocayı kaybetmek istemezdim. Bir şekilde hocayı ikna etmeliler ve istediği özellikte oyuncuları almalılar. Örneğin, bu sene sol ayaklı oyun kurabilen stoper istedi, sağ ayaklı hiç oyun kuramayan Mitroviç'i alıp verdiler hocaya." 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN