Serdar Aziz Galatasaray'a imzayı attı

Serdar Aziz Galatasaray'a imzayı attı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Serdar Aziz ile resmi sözleşme imzaladı.

Galatasaray, Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Serdar Aziz ile resmi sözleşme imzaladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Dursun Özbek, "Bir sezonu geride bıraktık, bu hazırlık çerçevesinde de eksiklerimizi belirledik, teknik kadromuzun belirlediği raporlar doğrultusunda yeni transferlere başladık. İlk transferimiz de Serdar Aziz. Kendisini uzun zamandan bu yana takip ediyoruz, Galatasaray'a faydalı olacak." dedi.

'RAPOR ÇERÇEVESİNDE TRANSFERE BAŞLADIK'

Galatasaray'ın yeni teknik kadrosu hakkında da açıklama yapan Dursun Özbek, "Geçtiğimiz dönemde takımın bir teknik kadrosu vardı. Takımın geçtiğimiz sezonki performansını değerlendirerek, bu teknik heyetten bir rapor istedik ve bu rapor çerçevesinde de transfere başladık. Teknik kadrosu konusunda ise önümüzdeki hafta başında bir açıklama yapacağız ve yeni teknik direktörümüzü acıklayacağız" ifadelerini kullandı.

UEFA kısıtlamaları çerçevesinde iddialı bir kadro kuracaklarını belirten Özbek, "Büyük bütçeli ya da küçük bütçeli transfer diye bir durum yok, teknik kadronun bir raporu var ve bu rapor çerçevesinde hareket ediyoruz, belirlenen eksikler doğrultusunda takviyeler yapacağız. Önümüzdeki sezona performansı çok yüksek bir kadro ile girmek istiyoruz. Bütçe konusunda UEFA'nın bir sınırlama var, bunu inkar etmeniz mümkün değil. İhlal edildiği zaman neler olabileceği çok açık." şeklinde konuştu.

Serdar Aziz'in transferinde Bursaspor'a önerilen isimleri de açıklayan Özbek, " Önümüzdeki sezon kadromuzda düşünmediğimiz oyuncuları Bursa'ya önerdik. Bilal, Furkan ve Sercan için Bursa ile görüşüyoruz. 40'a yakın futbolcu var ve bu kadronun daraltılması gerekiyor."

TARAFTARA İLK MESAJ

'TERİM'LE TRANSFER İÇİN KONUŞMADIM'

Fatih Terim ile transfer için konuşmadığını vurgulayan Serdar Aziz, "Fatih Terim ile Galatasaray konusunda görüşmedim. Galatasaray'da oynamak her futbolcunun hayali. Galatasaray olduğu için buraya geldim. Burada olmak müthiş bir duygu, formayı giymek için de sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Serdar Aziz ise, "Benim için harika bir gün. Dünya devi bir kulüpte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Galatasaray'ın bana büyük sorumluluklar getirdiğini biliyorum, bunun bilincindeyim. Bundan sonra inşallah hep beraber büyük başarıların altına imza atacağız. Sayın başkana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başka takımlardan da transfer teklifleri aldığını ifade eden Serdar, ""Galatasaray'ın uzun zamandır benimle ilgilenmesi büyük bir etken. Birçok takımdan teklif aldım, hangi takımlar olduğu önemli değil. Şu anda benim nerede olduğum önemli. Galatasaray'da olmaktan dolayı gururluyum. Bunun dışında bir şey düşünmüyorum. Daha önce Galatasaray'dan transfer teklifleri aldım ancak o dönemde yaşım daha gençti. Buraya, Bursaspor kaptanı olarak geldim. Şu anda çok tecrübeliyim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN