Roman Neustadter, Schalke 04 kulübünden ayrıldığını resmen açıkladı

Roman Neustadter, Schalke 04 kulübünden ayrıldığını resmen açıkladı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği futbolcu Roman Neustadter, Schalke 04 ile yolları ayırdığını resmen açıkladı.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Rusya Milli Takımı kadrosunda bulunan Alman asıllı futbolcu Roman Neustadter Alman ekip Schalke 04'ten resmen yolları ayırdığını açıkladı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği futbolcu Roman Neustadter Schalke 04 ile yolları ayırdığını sosyal medya hesabından açıkladı. Rusya'nın Euro 2016 kadrosunda bulunan Roman Neustadter'in yaptığı o açıklama şu şekilde;

"Schalke 04 ile yolları ayırmaya karar verdim. Biraz sabretmeye ihtiyacım var. Kişiliğime ve oyunuma saygı gösteren bir kulüp bulmak istiyorum. Yıllardır Schalke 04'te forma giyiyorum ve hem şehir hem de takımda bir çok insanla tanıştım. Schalke kalbimde varlığını sürdürecek. En iyi dileklerimle."

16-06/22/screenshot_5-1466599109.jpgYıldız isim Schalke 04 kulübünden ayrıldığını resmen açıkladı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN