Sertab Erener akustik söyleyecek

Sertab Erener akustik söyleyecek

Pop müziğinin güçlü ismi Sertab Erener, en güzel şarkılarını 22 Aralık perşembe akşamı vereceği konserde akustik söyleyecek.

Sertab Erener’den İş Sanat’a özel resital
 
Müziğe olan tutkusu ve soprano olarak gördüğü ilgiyle farkını henüz İstanbul Devlet Konservatuvarı’nda öğrenciyken ortaya koyan Sertab Erener, operadan popa müziğin birçok türünü kapsayan güçlü yorumuyla 90’lı yılların başından bu yana başarılarla dolu bir kariyer sürdürüyor. Bugüne kadar New York’taki Carnegie Hall ve Los Angeles’taki Kodak Theatre da dâhil birçok prestijli salonda unutulmaz konserlere imza atan sanatçı, Jose Carreras’dan Ricky Martin’e kadar birçok ünlü müzisyenle ortak çalışmalar gerçekleştirdi. Seslendirdiği şarkılarla yurtdışında birçok dizi ve filmin soundtrack albümlerinde yer alan sanatçının ilk dönem kayıtlarından biri olan Lâ’l, 500’den fazla parçanın bulunduğu Sony Music ‘Soundtrack for a Century’ albümünde yer alan tek Türkçe şarkı oldu. 2003 yılında katıldığı Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’ye birincilik gururunu yaşattı. İş Sanat sahnesine ilk kez konuk olacak Erener, 22 Aralık, perşembe akşamı saat 20.30’da sesinin en saf ve yalın halini yansıtan akustik bir konser verecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN