Şırnak’ta terör mağduru ailelere destek

Şırnak’ta terör mağduru ailelere destek

Şırnak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) terörden etkilenen aileleri ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, yardımda bulunuyor

Kentte, terör mağduru bin 200 aileye gıda kolisi, bin aileye de nakdi yardımda bulunuldu.14 Mart ile 14 Kasım 2016 tarihleri arasında kent merkezinde uygulanan sokağa çıkma yasağında teröristlerin saldırıları sonucu evleri yıkılan ve mağdur olan binlerce aileye SYDV tarafından gıda ve nakdi yardım yapılıyor. SYDV Müdürü Hasan Güngen, il merkezi, belde ve köylerde belirledikleri ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek, yardımda bulunuyor. Güngen, terör mağdurlarına destek olmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, bin 200 aileye gıda kolisi, bin aileye nakdi yardım yapacaklarını belirtti. Güngen, “Bu ziyaret ettiğimiz aileler sürekli SYDV tarafından gıda ve nakdi yardımlar yapılmaktadır. Ramazan ayı münasebetiyle bu ailelerimizi ziyaret ederek onlara hem moral olmaya çalışıyoruz” dedi.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN