Şişli Emniyet Müdürü Mehmet Ekici darbeci hainlere direnirken yaralandı - Video

Şişli Emniyet Müdürü Mehmet Ekici darbeci hainlere direnirken yaralandı - Video

Paralel ihanet çetesinin 15 Temmuz darbe girişiminde hainler Harbiye'deki TRT İstanbul Radyosu'nu darbecilerin elinden kurtarmaya giden Şişli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ekici'nin aracına da saldırdı. Saldırıda Ekici iki gözünden yaralanırken daha sonra ameliyata alındı. Müdür Mehmet Ekici'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ortaya çıkan görüntülerde ise darbeci askerlerin polis-sivil demeden vahşice ateş açtıkları görülüyor. 

MUHAMMED KILIÇ / İSTANBUL
 
Fettullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da milli iradeye vurmak istedikleri darbe teşebbüsünde darbecilere karşı büyük kahramanlık gösteren Şişli İlçe Emniyet Müdürü çıkan çatışmada iki gözünden yaralandı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ekici'nin darbecilerin Ordu Konuk Evi ve işgal altındaki TRT İstanbul Radyosu'nu işgal eden Fettullahçı teröristlerle çatıştığı ve bu sırada mevzi aldığı korkuluklara gelen bir kurşunun parçalanması sonucu yaralandığı bildirildi.

SAĞ OMUZUNDAN YARALANDI

Müdür Mehmet Ekici'nin yaralanmasına rağmen kahramanca çatışmaya devam ettiği de öğrenildi. Olayın ardından Mehmet Ekici'nin ambulansla Etiler'deki özel bir hastaneye kaldırılırken durumunun iyi olduğu tedavisinin devam ettiği kaydedildi. Ekici'nin ayrıca sağ omuzuna da mermi parçacıkları isabet ettiği de gelen bilgiler arasında.

Olay gününe ilişkin görüntüler ise şok etkisi yarattı. Darbeci askerlerin asker, polis, sivil demeden herkese vahşice ateş ettikleri ortaya çıktı. Ekici'nin aracının ise gelen yoğun ateş sonucu yandığı ortaya çıktı.

İŞTE HAİNLERİN SALDIRI ANİ-VİDEO

Darbeci 110 asker polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN