Sivas’ta miting öncesi huzur operasyonu düzenlendi

Sivas’ta miting öncesi huzur operasyonu düzenlendi

Sivas emniyeti, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı miting öncesi il merkezinde geniş çaplı huzur operasyonu gerçekleştirdi. Aramalarda, ruhsatsız tabanca ve kesici alet ele geçirildi

Sivas’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın mitinginden bir gün önce polis tarafından geniş kapsamlı huzur operasyonu düzenlendi. Çok sayıda polis memurunun görev aldığı operasyon 1.5 saat sürdü. İş yeri ve araçlara yönelik yapılan aramalarda 2 bin 928 kişi sorgulanırken, aranan iki kişi gözaltına alındı. 13 kişi hakkında idari işlem yapılarak 109 bin TL para cezası kesilirken, 17 sürücüye ise 8 bin 900 TL para cezası kesildi. 65 iş yeri denetlenirken 7 iş yeri hakkında işlem yapıldı. Yapılan aramalarda 1 adet 7.65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ve taşıması yasak olan kesici alet ele geçirildi.

SİVAS/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN