Slovenya-Türkiye muhtemel 11'ler

Slovenya-Türkiye muhtemel 11'ler

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi son hazırlık maçında deplasmanda bu akşam Slovenya ile karşılaşacak.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi son hazırlık maçında deplasmanda Slovenya'ya konuk olacak.

Ljubljana'daki Stozice Stadı'nda TSİ 21.15'te oynanacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Guida yönetecek. Mücadeleyi ATV naklen yayınlayacak.

FİNALLER ÖNCESİ 7. MAÇ

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi 7. ve son hazırlık maçını Slovenya ile yapacak.

Grup elemelerindeki son maçında İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek adını finallere yazdıran milli takım, ardından çıktığı 6 özel müsabakada sadece 1 kez yenildi.

16-06/05/resimid_3261292.jpg

Ay-yıldızlı ekip, ilk maçında Katar'ı deplasmanda 2-1 yenerken, ikinci maçında ise İstanbul'da Yunanistan'la 0-0 berabere kaldı ancak konuk ekibin kural dışı oyuncu oynattığı gerekçesiyle FIFA müsabakanın sonucu 3-0 Türkiye lehine tescil etti.

Daha sonra Avrupa Şampiyonası öncesi geniş kadroyla tekrar toplanan milliler, Antalya'da İsveç'i ve deplasmanda Avusturya'yı 2-1'lik skorlarla geçti.

Ardından Manchester kentinde İngiltere'nin rakibi olan milli takım, müsabakadan 2-1 mağlup ayrılarak bu dönemdeki hazırlık maçlarında tek yenilgisini yaşadı. A Milli Takım, son özel karşılaşmasında ise Karadağ'ı Antalya'da 1-0'lık skorla geçmeyi başardı.

16-06/05/resimid_3261700.jpg

MUHTEMEL 11'LER

SLOVENYA
Jan Oblak, Kranjnc, Struna, Jokic, Jovic, Ilicic, Kurtic, Krhin, Kampl, Novakovic, Bezjak

TÜRKİYE
Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Cenk Tosun

SAAT: 21.15
STAT: STOZICE
HAKEM: Marco Guida (İtalya)
YAYIN: ATV

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN