Son dakika! AVM restoranında Şirinler çetesine baskın: 8 kişi gözaltına alındı

Son dakika! AVM restoranında Şirinler çetesine baskın: 8 kişi gözaltına alındı

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde bir Şirinevler'deki AVM’de bulunan restorana operasyon düzenledi.

Özel Harekat ekiplerininde katıldığı operasyonda Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından aranan Mehmet Sabri Şirin’nin de aralarında bulunduğu 8 kişiyi yere yatırılarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin üst aramalarında tabancalar ele geçirildi. Polis ekipleri AVM’nin otoparkında bulunan şüphelilere ait araçlardaki aramaları devam ediyor.

Operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınırken, şüpheli şahıslarla birlikte silah da ele geçirildi. Polis ekipleri alışveriş merkezi çevresinde önlemlerini sürdürüyor.

Öte yandan içeride bulunan vatandaşlar ve çalışanlar uzun süre alışveriş merkezinin önünde bekledi. Ne olduğunu anlamaya çalışan vatandaşlar silahlı bir şahıs gördüklerini kaydetti.

Emniyet yetkilileri, operasyonun terör bağlantılı olmadığını ifade etti. Şüphelilerin bir süredir polisin takibinde olduğu kaydedildi. 

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Görgü tanıkları, "Biz spor yapıyorduk, polisler silahlarıyla yukarı çıktı. Anlayamadık ne olduğunu. Panik yaptık. İçeride şüpheli 2-3 kişi var, onları arıyorlarmış. İçeride bizi 1 saat kadar beklettiler, şimdi yeni çıkardılar" dedi.













İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN