Son dakika! Beyaz Saray: Erdoğan ve Trump Kaşıkçı'yı görüştü

Son dakika! Beyaz Saray: Erdoğan ve Trump Kaşıkçı'yı görüştü

Beyaz Saray yetklileri, Cumhurbaaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump'ın dün akşam yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Yetkili, iki lider Cemal Kaşıkçı cinayetini görüştü.

Reuters'a konuşan Beyaz Saray yetkilisi, ABD Başkanı Donald Trump ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ne görüştüğünü açıkladı.

Yetkili, Kaşıkçı cinayetine verilecek tepkinin görüşüldüğünü duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nı sona erdiren anlaşmanın törenleri için gittiği Paris'te Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 80'i aşkın hükümet ve devlet başkanının onuruna verdiği Orsay Müzesi'nde gerçekleşen yemeğe dün katılmıştı. 1 saati aşan yemekte Erdoğan ve Trump sık sık sohbet etmiş, görüşmenin içeriğine dair ise bir açıklama yaVFADpılmamıştı. 

18-11/11/yem.jpg

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı’nın bitişinin 100. yıl dönümü anma törenlerine katılmak üzere Fransa'nın başkenti Paris’teki Elysee Sarayı’na geldi. 

18-11/11/rrr.jpg

Birinci Dünya Savaşı’nın bitişinin 100. yıl dönümü anma töreni başkent Paris’teki Elysee Sarayı’nda gerçekleştiriliyor. Dünya liderlerinin katılımı ile gerçekleştirilen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. Elysee Sarayı’nda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Brigitte Macron tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, Macron ve eşiyle kısa bir sohbet gerçekleştirdikten sonra törenin gerçekleştirileceği salona geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN