Son dakika! Caner Erkin özür diledi

Son dakika! Caner Erkin özür diledi

Beşiktaş ile Medipol Başakşehir'in 1-1 berabere kaldığı maçın 87. dakikasında, hakem Mete Kalkavan'a ettiği küfürleri kameralara yansıyan Beşiktaşlı Caner Erkin özür diledi.

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir kozlarını paylaştı. Maç 1-1 sona ererken, Beşiktaşlı Caner Erkin'in hakem Mete Kalkavan'a ettiği küfürler sonrası özür diledi.

İşte Caner'in açıklaması:

"Öncelikle beni ilk günden beri bağrına basan ve sahip çıkan Büyük Beşiktaş taraftarı, hakem camiası ve tüm futbolseverlerden dün maç esnasında yansıyan ve bana yakışmayan görüntümden dolayı tüm iyi neyetimle özür dilerim... Saha içerisinde her zaman kazanma hırsı ve arzusuyla elimden geldiğince ter döktüğüm formanın hakkını verme gayreti içerisinde oldum. Kazanma hırsıyla da olsa verdiğim görüntünün her şeyden önce giydiğim formanın değerleriyle örtüşmediğini biliyorum. Bundan sonra yine aynı hırs ve arzuyla ama Beşiktaş duruşuna ve bana yakışan şekilde elimden gelenin en iyisini yapmak için savaşacağımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim. Saygılarımla"

17-10/24/screenshot_1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN