Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7 şehit, 25 yaralı var

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7 şehit, 25 yaralı var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'deki patlamada 7 şehit, 25 yaralı olduğunu açıkladı. Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar köyünde bulunan Süngü Tepe'de meydana gelen mühimmat patlamasında şehit olan askerlerin isimleri ise henüz açıklanmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'e hareketinden önce yaptığı açıklamada Hakkari'deki patlamada şehit düşen asker sayısının 7 olduğunu açıkladı. 25 askerin de yaralandığını ifade eden Erdoğan, şehit askerlere Allah'tan rahmet diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Ortaklar köyünde bulunan üs bölgesinde meydana gelen patlamada 7 askerin şehit olduğunu, 25 askerin de yaralandığını açıkladı. Erdoğan, kayıp 7 askerin durumu hakkında bir açıklama yapmadı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Ortaklar köyünde bulunan üs bölgesindeki karakolda meydana gelen arızalı mühimmatın patlaması sonucu 7 asker şehit oldu, 25 asker yaralandı. Fransa'ya hareketi öncesinde şehit sayısını açıklayan Erdoğan, Milli Savunma Bakanlığı'nın duyurduğu 7 askerin kaybolması konusunda ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN