Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yerel seçimde' ittifak açıklaması

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yerel seçimde' ittifak açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, ''Biz her zaman bu tür ittifaka hazırız. Bu, belli yerlerde mi olur, bütünü ile mi olur, daha belli değil. Bu bir genel seçim değil, yerel seçim. Yerel seçimde özellikle adayların muhatabı ya da adayların durumu çok önemli. Şimdi böyle bir seçimde tabii ki cumhur ittifakından yana olduğumuzu hep söyledim, hala da söylüyorum. Geçirdiğimiz tüm seçimleri masaya yatırmak, adımları ona göre atmak lazım'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan günlerdir merak konusunu olan yerel seçimde ittifak olacak mı? sorusuna yanıt verdi.

Erdoğan uçakta yaptığı açıklamada, ''Daha yaptığımız hiçbir şey yok. Biz sadece gönlümüzden geçeni söylüyoruz. Biz her zaman bu  tür ittifaka hazırız. Bu, belli yerlerde mi olur, bütünü ile mi olur, daha belli değil. Yerel seçimde özellikle adayların muhatabı ya da adayların durumu çok önemli. Şimdi böyle bir seçimde tabii ki cumhur ittifakından yana olduğumuzu hep söyledim, hâlâ da söylüyorum. Ama bunu yaparken geçirdiğimiz seçimleri de göz önüne almalıyız. Geçirdiğimiz tüm bu seçimleri masaya yatırmak, adımları ona göre atmak lazım'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN