Son dakika! Derbi sonrası kavga: Futbolcular birbirine girdi

Son dakika! Derbi sonrası kavga: Futbolcular birbirine girdi

Spor Toto Süper Lİg'de Galatasaray ile Fenerbahçe 2-2 berabere kalırken maç sonu saha karıştı, futbolcular birbirine girdi. Yedek kulübeleri de dahil herkes sahaya daldı.

Spor TotoSüper Lİg'de Galatasaray ile Fenerbahçe 2-2 berabere kalırken maç sonu saha karıştı, futbolcular birbirine girdi.

Derbinin son anlarında Soldado ile Belhanda arasında gerginlik çıktı. Topsuz alanda birbirleriyle kavga eden iki futbolcu olayları uzatmalara taşıdı. İki futbolcunun uzatma anlarında yaşadığı gerginlik son düdüğün ardından daha da arttı.

18-11/03/screenshot_1.png

İki takım futbolcuları arasında büyük bir kavga çıktı. Yedek kulübeleri de dahil herkes sahaya daldı. Bütün yedekler sahaya doğru koşmaya başladı. Jailson'un ardından Galatasaraylı futbolcular koşarken, teknik heyetler de birbirine girdi. Bütün futbolcular adeta birbirlerine yumruk atarken, Fatih Terimde sahaya koştu.
 
Fırat Aydınus'a itirazlarda bulunan Terim, daha sonra Fenerbahçeli futbolculara koştu. Tecrübeli teknik adam, oyuncuları sakinleştirdi ve içeriye gönderdi. 

18-11/03/2.png

VAR'LA İNCELEME

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası VAR incelemesinin ardından 3 kırmızı kart ve 1 sarı kart çıktı. 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası VAR incelemesinin ardından Galatasaraylı Badou Ndiaye ile Fenerbahçeli Roberto Soldado ve Jailson Marques'e kırmızı kart çıktı.

Galatasaraylı Younes Belhanda ise sarı kartla cezalandırıldı

18-11/02/derbi-1541189481.jpg

 Görüntü beIN SPORTS'tan alınmıştır

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN