Son dakika! Erdoğan Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nu topluyor

Son dakika! Erdoğan Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nu topluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nu topluyor. Toplantının Beştepe'de saat 14:00'de başlaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi kurmayları ile Beştepe'de bir toplantı yapacak. Toplantının saat 14:00'de başlaması bekleniyor.  

MASADA OLAN KONULAR

Toplantıda dövizde yaşanan dalgalanmalar, İmar Barışı ve emeklilere verilecek ikramiyelerle ilgili konular görüşülecek.

Toplantıya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve ekonomiden sorumlu diğer bakanların yanı sıra ilgili bürokratlar ve ekonomiyle ilgili Erdoğan'ın baş danışmanlarının katılacağı bilgisi verildi.

 Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın zirveye ilişkin açıklama yaptı. Kalın, "Hem ithalat ihracat dengesi, istihdam, sanayi yatırımlarıyla ilgili konular etraflı bir şekilde ele alınacak. 2017 yılında Türk ekonomisi güçlü bir performans sergiledi. Örneğin istihdam noktasında da şu anda ulaştığımız, bir yıllık süre zarfında 1 milyon 357 bine varmış durumda" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN