Son dakika! İstanbul Pendik'te üniversite servisinde patlama

Son dakika! İstanbul Pendik'te üniversite servisinde patlama

Pendik'te seyir halindeki özel bir üniversiteye ait servis minibüsünde patlama meydana geldi. Nedeni bilinmeyen patlama sonrası şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Minibüste büyük çapta hasar meydana gelirken 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nun Sabiha Gökçen bağlantısı Aydınlı mevkisinde, özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan minibüste henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, bariyerlere çarparak durabildu.

ÇANTA ŞÜPHESİ

 

Pendik’te servis minibüsünde meydana gelen patlamaya, araca bırakılan bir çantanın sebep olduğu iddia edildi.
 
Pendik’te meydana gelen patlamaya ilişkin soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, ilginç bir bilgiye ulaştı. Polis, Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde öğrenci görünümlü bir kişinin, servis aracına bir çanta bıraktığını belirledi. Şüphelinin araçtan indiğini ancak çantayı bıraktığını belirleyen polis, patlamaya bu çantanın sebep olduğu ihtimaline karşı incelemelerini sürdürüyor. Polis ekipleri, çantayı bırakan öğrenci görünümlü kişinin yakalanması için de çalışmaların sürdürüyor.

17-04/26/5-1493209261.jpg

Patlama sonrası minibüste büyük çapta hasar meydana geldi. Görgü tanıkları, patlama sesinin ardından minibüsten dumanların yükseldiğini belirttiler.

OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ

BELEDİYE BAŞKANI: HAYATİ TEHLİKESİ OLAN YOK

Pendik'te üniversite öğrencilerini taşıyan serviste meydana gelen patlamada yaralananlar hastaneye kaldırılırken, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Şahin, “7 tane yaralı var ama hayati tehlikesi olan kimse yok” dedi.

Edinilen bilgilere göre, olay Pendik TEM bağlantı yolu Aydınlı Kavşağı'nda meydana geldi. Özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan 34 KP 8049 plakalı servis minibüsünde seyir halindeyken patlama yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, olay yerine gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, incelemelerde bulunarak yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı.

Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, “Olay daha tam net anlaşılmadığı için bir şey söylemek için çok erken. Acele etmemek lazım zaten valilik açıklama yapacak. Olayın bir görgü tanığı yok. Ana yol üstünde bir sonuç görünüyor. Kamera kayıtları, olayın süreci incelenecek. O zaman net bir şey söylemek mümkün. 7 tane yaralı var ama hayati tehlikesi olan kimse yok” dedi.

 17-04/26/6-1493209275.jpg

17-04/26/6-1493209285.jpg

17-04/26/7-1493209295.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN