Son dakika Levent'te kafede silahlı kavga haberi: 2 yaralı

Son dakika Levent'te kafede silahlı kavga haberi: 2 yaralı

Son dakika haber: Beşiktaş Levent'te bir kafede çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Levent'teki kafede meydana gelen silahlı kavganın tüm detaylarını sayfamızdan takip edebilirsiniz. İşte olayın detayları ve son dakika haberleri.

Son dakika haber: Beşiktaş Levent'te bir kafede çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Kafedeki 3 kişi arasında tartışma  büyüdü.

Silahını çeken saldırgan 2 kişiyi yaraladı. Saldırgan kaçarken yaralılar için olay yerine ambulans sevkedildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

İstanbul haberleri

İstanbul'da rüşvet iddiasına yönelik operasyon

İstanbul'da düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir vergi müfettişinin, vergi incelemesi olan bir inşaat firmasından rüşvet alacağı istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Polis ekiplerince, Eyüp'te düzenlenen operasyonda, vergi müfettişi D.Y. ile şirket yöneticisi F.T. ve B.O. yakalandı. Şüphelilerle birlikte poşet içerisinde 250 bin lira ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.Y. ve F.T. tutuklanırken, B.O. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN