Son dakika! Muş'ta 5 kişiyi katleden güvenlik görevlisi yakalandı

Son dakika! Muş'ta 5 kişiyi katleden güvenlik görevlisi yakalandı

Muş'ta kendi ailesi dahil 5 kişiyi katleden özel güvenlik görevlisi Mehmetcan Aykan, Karaağaç Köyü'nde sabaha karşı yakalandı. Amcasının ihbarıyla yakalanan cani, "Evimi yıktığımı hatırlıyorum ama ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

Muş'ta iki gün önce akşam nöbetinden çıktıktan sonra 1,5 yaşındaki oğlu, eşi, kız kardeşi, ağabeyinin eşi ve amcasının gelinini öldürüp kayıplara karışan özel güvenlik görevlisi Mehmetcan Aykan yakalandı. Aykan'ın amcasının ihbarıyla olay yerinden 14 km uzaklıktaki Karaağaç Köyü'nde sabaha karşı 04.00'da yakalandığı öğrenildi.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE, 2 KİŞİ HASTANEDE ÖLDÜ

Her iki olayda yaralanan oğlu Musab ile ağabeyinin eşi Vahide Aykan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer 3 kişi ise olay yerinde hayatlarını kaybetti. Ameliyata alınan yaralılar doktorların tüm müdahalesine rağmen sabaha karşı kurtarılamadı. Öldürülen aile fertlerinin cesetleri Muş Devlet Hastanesi morguna buradan da otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Katliam sonucu öldürülen 5 kişi dün gece toprağa verildi.

Mehmetcan Aykan, cinayeti işyerinin kendisine görevi sırasında verdiği tabanca ile işlediği ve mermilerin bitmesinden sonra tabancayı cinayeti son işlediği evde bırakararak kaçtı. Polis ve jandarma kaçan katilin yakalanması için operasyon başlattı.

SABAHA KARŞI YAKALANDI

Aykan, Jandarma Özel Hakekat ekipleri tarafından sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Karaağaçlı beldesindeki akrabalarının yaşadığı evde gözaltına alındı. Mehmetcan Aykan 14 kilometre uzaklıktaki evinin bulunduğu Sungu Beldesi’ne götürüldü. Geniş güvenlik önlemi altında bugün 06.00 sıralarında cinayetin işlendiği iki evde de tatbikat yapıldı.

İLK SÖZLERİ: EVİMİ YIKTIĞIMI HATIRLIYORUM AMA...

Aykan'ın amcasının ihbarıyla olay yerinden 14 km uzaklıktaki Karaağaç Köyü'nde sabaha karşı 04.00'da yakalandığı öğrenildi. Aykan ilk ifadesinde, "Evimi yıktığımı hatırlıyorum ama ne yaptığımı bilmiyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN