Son dakika: Şanlıurfa'da 2.3 şiddetinde deprem paniğe neden oldu | Türkiye'deki deprem haberleri

Son dakika: Şanlıurfa'da 2.3 şiddetinde deprem paniğe neden oldu | Türkiye'deki deprem haberleri

Şanlıurfa'da hissedilen 19:59'da Şanlıurfa Bezirci merkezüssü olan deprem yoğun paniğe neden oldu. Herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmazken kısa süreli panik yaşandı.

Şanlıurfa 19.59'da hafif şiddetinde bir depremle sarsıldı. Özelllikle Şanlıurfa'da yoğun şekilde hissedilen depremin merkezüssünün Şanlıurfa Bezirci olduğu öğrenildi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmazken, vatandaşlar sosyal medyaya akın etti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezinin depremle ilgili verileri şu şekilde:

19:59'da Şanlıurfa Bezirci'de 2.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. 

16-12/06/1-1481044143.jpg

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER 

Türkiye'de ve dünyada her gün çok sayıda deprem meydana geliyor. Yeryüzündeki depremler her saniye gerçekleşmektedir. Bu depremlerin bir kısımı hiç hissedilmeyecek kadar küçük olur. Ancak teknoloji sayesinde depremin büyüklüğü ne olursa olsun kayıt altına alınebiliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Türkiye'de son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini kayıt altına alıyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınabiliyor.

Türkiye'de yaşanan depremlerin nerede ve nasıl gerçekleştiğini, büyüklüğünü, şiddetini, depremin yerin kaç km derinliğinde gerçekleştiğini alttaki linkten öğrenebilirsiniz. 

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN