Son dakika! TSK'dan Hakkari ve Kuzey Irak'a hava harekatı: 7 terörist öldürüldü

Son dakika! TSK'dan Hakkari ve Kuzey Irak'a hava harekatı: 7 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari ve Kuzey Irak'a hava harekatı düzenledi. Operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari ve Kuzey Irak'a hava harekatı düzenledi. Operasyonda Hakkari'de 3, Kandil'de 4 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK'dan operasyonla ilgili yapılan açıklama şöyle: 

20 Temmuz 2017 günü öğlen saatlerinde Hakkâri kırsalında ve Irak kuzeyi Kandil bölgelerinde, hudut hattındaki karakol ve üs bölgeleri ile yurtiçindeki operasyon birliklerimize saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen BTÖ mensubu teröristlere yönelik olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekâtı sonucunda, Hakkâri’de üç, Kandil’de dört bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş, bir Doçka uçaksavar silah mevzii ve bir barınak imha edilmiştir.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN