Şort giyen kadına tekme adan saldırgan hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Şort giyen kadına tekme adan saldırgan hakkında yakalama kararı çıkarıldı

İstanbul Maslak'ta belediye otobüsünde yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan 35 yaşındaki şüpheli Abdullah Ç. bugün çıkarıldığı İstanbul Anadolu Adliyesi'nde savcılık tarafından serbest bırakılmıştı. Abdullah Ç. hakkında nöbetçi savcılık talimatı ile "Halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmek" suçlamasıyla tekrar yakalama kararı çıkartıldı.

'Şort giydiği gerekçesiyle' hemşire Ayşegül Terzi'ye tekme atarak saldıran Abdullah Çakıroğlu için tekrar yakalama kararı çıkarıldı...

Maslak’ta bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi’ye 'şort giydiği gerekçesiyle' tekme atarak saldıran 35 yaşındaki şüpheli Abdullah Çakıroğlu bugün çıkarıldığı İstanbul Anadolu Adliyesi’nde savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

16-09/18/saldirgan.jpg

YENİDEN YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Çakıroğlu hakkında Nöbetçi Savcılık talimatı ile "Halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmek" suçlamasıyla ile tekrar yakalama kararı çıkartıldı.

SALDIRI ANI KAMERALARA YANSIDI

TEKMECİ SALDIRGAN KARAKOLDAN ADLİYEYE BÖYLE GÖTÜRÜLMÜŞTÜ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN