Sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ne zaman açıklanacak?

Sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu. Sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları ile ilgili gelişme ise bugün yaşandı. . MEB iletişim hattı, Sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt verdi. İşte tüm detaylar

Milli Eğitim Bakanlığı'nca gerçekleştirilen sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınav sonuçları binlerce aday tarafından bekleniyor. Uzun bir süredir söz konusu mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekleyen adaylara yönelik yeni bir gelişme yaşandı. MEB iletişim hattı sözlü sınav sonuçlarını Haziran'dan sonra açıklayacağını duyurdu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen alımları için ilan yayımlamış ve binlerce aday söz konusu atamalara başvuruda bulunmuştu.

18-05/28/ogrett.jpg

Öğretmen atamaları için yapılan başvuruların ardından ise sözlü sınav sürecine geçilmiş ve binlerce öğretmen adayı, öğretmen olabilmek adında mülakat sınavlarına girmişlerdi. Mülakat sınavlarına katılan öğretmen adayları ise 3 haftadır mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlardı.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI MÜLAKAT SONUÇLARI 28 HAZİRAN'DA AÇIKLANACAK İDDİASI

Konuya dair büyük bir heyecanla beklemekte olan öğretmen adayları, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan mülakat sonuçlarını açıklamasını bekliyorlardı. Konuya dair Milli Eğitim Bakanlığı iletişim hattını arayan öğretmen adaylarına mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin bir bilgi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi, "MEBİM 147" hattını arayan öğretmen adaylarına sonuçların 28 Haziran tarihinden sonra açıklanacağı söylendi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ise söz konusu sözlü sınav sonuçlarına dair herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN