Ali Koç Erden Timur’a çalım attım diye aldı 5 M.€’luk forvetin menajerini İstanbul’a çağırdı: Hemen oyuncuna takım bul

Ali Koç Erden Timur’a çalım attım diye aldı 5 M.€’luk forvetin menajerini İstanbul’a çağırdı: Hemen oyuncuna takım bul

(FB Son Dakika Haberleri) Sarı Lacivertli Kulübe yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanç 'Mevzu Fenerbahçe' programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un başkanlığa devam edeceğini belirten Konanç, Mario Branco'nun dünyaca ünlü 3 yıldızın işini bitirdiğini duyururken, ünlü yorumcunun 'Batshuayi, Szymanski, Livakovic, Joao Pedro ve Crespo ile vedalaşılacak' sözleri oldukça dikkat çekti.

FENERBAHÇELİ ÇOCUKLARI KANDIRMIŞLAR

Kerem Aktürkoğlu maçtan önce 17 yaşındaki Emirhan'ın yanına geliyor ve diyor ki yazı turadan sonra maça siz başlarsanız topu taca atın sonra ne olacaksa olsun. Maça Galatasaray başlıyor Fenerbahçeli genç çocuklar topun taca atılmasını beklerken gol yiyorlar. 30 yıl yaşasam bu yapılanları unutmayacağım. Trabzonspor'u yendikten sonra Fenerbahçeli oyuncular için abartılı sevindiler diye eleştirdiler, dünkü Galatasaraylı futbolcuların sevinçleri neydi?

fenerbahce-super-kupa.webp

AYKUT HOCAM SÜPER FİNALİ SEN ALABİLDİN Mİ?

Aykut Kocaman Süper Kupa maçından önce 'verilecek en büyük cevap as kadroyla çıkıp kupayı almaktır' demiş. Hocam 2012 yılında Süper finalde sen yenebildin mi Galatasaray'ı! O maçta Dia'yı kırmızıdan attılar, Cüneyt Çakır'la maçı sürekli durdurup 0-0'a bağladılar, sen bunların önüne geçebildin mi?

MARİO BRANCO 3 YILDIZLA ANLAŞMAYA VARDI

Ali Koç başkanlığa devam ediyor yakından kendisi açıklayacak. Sadettin Saran'ın ekibinde bulunan 2-3 kişi Ali Koç'un yönetimine girecek. Fenerbahçe'de Mario Branco gelecek sezon için dünyaca ünlü 3 yıldızla (biri orta saha) el sıkıştı. Fenerbahçe Oosterwolde ve Szymanski'den iyi paralar kazanıp iki yıldızla vedalaşacak.

mario-branco-1-1.jpg

FENERBAHÇE'DE 6 AYRILIK

İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu takımda kalabilir, Livakovic ve Batshuayi yine güzel paralara gidecek. Osayi ile sözleşme uzatılacak, İrfan Can Kahveci Avrupa'ya gitmezse Fenerbahçe ile kontrat uzatacak. Joao Pedro'nun sözleşmesi feshedilecek. Rayo Vallecano Crespo'nun opsiyonunu kullanacak.

PEDRO ERDEN TİMUR İLE EL SIKIŞMIŞTI

Bilindigi gibi Ali Koç, Brezilyalı forvet Joao Pedro’yu Galatasaray’ın elinden almış bu transfer, büyük bir çalım olarak lanse edilmişti. Sarı Lacivertli yöneticiler Pedro için Cagliari’ye yaklaşık 5 milyon euro ödemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN