Ali Koç kararını verdi! Seçimde aday olacak mı? Resmen açıklayacak...

Ali Koç kararını verdi! Seçimde aday olacak mı? Resmen açıklayacak...

Haziran ayında başkanlık seçimine gidecek olan Fenerbahçe'de gözler Ali Koç'a çevrildi. Başkan Koç, adaylık konusunda son kararını verdi. Koç'un kısa süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda başkanlık seçimine gidecek olan sarı-lacivertli ekipte Ali Koç'un kararı merak konusu olmuştu. Daha önce yaptığı açıklamada aday olmayacağını duyuran Koç, son kararı verdi.

Haziran ayında yapılacak olan seçimde başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Sadettin Saran, mevcut başkan Ali Koç'un cuma gününe kadar adaylığını açıklaması durumunda adaylıktan çekileceğini duyurmuştu.

Bir önceki başkan Aziz Yıldırım'ın da başkanlığa adaylık konusunda hazırlıklara başladığı öne sürülürken Ali Koç'un son kararı belli oldu.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, seçimde tekrar aday olacak. Koç'un adaylığını kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN