Ali Koç Süper Lig maçlarına U18 kadrosuyla çıksın! Fenerbahçe Süper Lig'in dengelerini değiştirecek

Ali Koç Süper Lig maçlarına U18 kadrosuyla çıksın! Fenerbahçe Süper Lig'in dengelerini değiştirecek

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen ünlü gazeteci Emre Bol, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından SkySpor kanalında gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu. Bol, Ali Koç için 'Ona sezon başında Kulüpler Birliği'nden istifa et dedim etmedi' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan talihsiz olayları değerlendiren ve Ali Koç hakkında flaş ifadeler kullanan Emre Bol, Sarı Lacivertli takım bundan böyle Konfederasyon Kupası'na ağırlık vermesi lazım önerisinde bulundu. İşte Bol'un açıklamaları...

ABDULLAH HOCAM İYİ MİSİN?

Türk futbol tarihinin en kötü federasyonu ile karşı karşıyayız. Bu saatten sonra artık TFF'nin görevi başında kalmasının imkanı yok. Abdullah Avcı 3. gol için 'daha önce faul vardı' diyor. Hocam iyi misin Allah aşkına, sen ne anlatıyorsun? Fenerbahçe yediği 2 golü nasıl yedi? Su şişesi yağmuru, meşale, bozuk para...

SAHAYA GİRENLER DEŞİFRE OLDU

Maskeli olarak sahaya inen taraftarın kim olduğu ortaya çıktı. Otelde kalıyormuş, muhtemelen gurbetçi olabilir ismi H.Ç adlı şahıs, korner bayrağını alıp Mert Müldür'ü kovalayan E.T ve İsmail Kartal'a yabancı madde atan C.K ve Livakovic'e yumruk atan O.B isimli şahıslar yakalandı ve haklarında soruşturma başlatıldı.

FENERBAHÇE SÜPER LİG'E U18 TAKIMIYLA DEVAM ETSİN

Fenerbahçe'nin 10 yıl Trabzon'a gitmemesi lazım. Sen Kadıköy'e geliyorsun hiçbir şey olmuyor, Fenerbahçe Trabzon'a geldiği zaman işte buyur! Sezon başında Ali Koç'a 'Kulüpler Birliği'nden istifa edin' dedim. O zaman sıcak bakmadı şimdi liglerin bitmesine 8 hafta kaldı istifa etti. Fenerbahçe'nin koyabileceği en büyük tepki bundan sonra topunla tüfeğinle Konfederasyon Kupasına hazırlanmak Süper Lig içinse U18 takımınla maçlara çıkmaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN