Ali Koç: TFF seçimleri haziran ayı başında yapmalı

Ali Koç: TFF seçimleri haziran ayı başında yapmalı

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, gündeme dair konular için açıklama yaptı. Koç, "TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını talep ediyoruz. Kulüpler Birliği'nde bu konuda fikir birliği var" dedi.

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği'nin gerçekleşen toplantı sonrası konuştu. Koç, spor gündemini ilgilendiren ve son zamanlarda tartışmalara neden olan konulara değindi.

'TALEBİMİZ HAZİRAN BAŞI'

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz'da seçim kararına değinen Koç, "18 Temmuz’un yeni sezon planlaması açısından uygun olmayacağını düşündüğümüz için TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını talep ediyoruz. Kulüpler Birliği’nde bu konuda fikir birliği var" dedi.

Koç sözlerine şöyle devam etti: "Bizim anladığımız, mevcut başkanımızın aday olmayacağı yönündedir ama aday olmak istiyorsa da hakkıdır. Ancak çoğumuzun düşüncesi, yeni bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarının yapılması daha iyi olur.

'DOĞRU OLAN İSTİFA ETMESİDİR'

TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligdeki kulüpleri arayarak ’maddi açıdan destek olacağız’ gibi konuşmalar yapmasını son derece yadırgıyoruz. Doğru olan da bu arkadaşın istifa etmesidir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN