Anderson Talisca'dan Beşiktaş açıklaması: Kariyerimin en güzel günlerini Beşiktaş'ta yaşamıştım ancak...

Anderson Talisca'dan Beşiktaş açıklaması: Kariyerimin en güzel günlerini Beşiktaş'ta yaşamıştım ancak...

Anderson Talisca, Beşiktaş'ta geçirdiği günleri kariyerinin en güzel zamanları olarak nitelendirdi, ancak şu anda Al Nassr'da bu günleri geride bıraktığını belirtti.

Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, Beşiktaş'ta geçirdiği iki sezon boyunca elde ettiği başarıların ve yaşadığı güzel anların ardından, şu anda kariyerine Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında devam ediyor. Globo ile yaptığı röportajda, Beşiktaş'taki günlerinden, Suudi Arabistan Ligi'nin yükselişinden ve kariyer planlarından bahsetti.

Talisca, Beşiktaş'ta geçirdiği süre zarfında Türkiye Süper Lig şampiyonluğu yaşamanın yanı sıra, kariyerinin en güzel günlerini de geçirdiğini ifade etti. "Beşiktaş'ta yaşadığım günler kariyerimin en güzel günleriydi ancak şimdi Al Nassr'da bu günleri geride bıraktım" diyerek Türkiye'deki günlerini anımsattı.

BREZİLYA'YA DÖNÜŞ PLANI YOK

Futbolcunun gündeminde Brezilya'ya dönüş yok. Bahia'dan teklif gelmediği sürece Brezilya'ya dönüş planlarının olmadığını belirten Talisca, kariyerini Bahia'da sonlandırma arzusunu dile getirdi. "Bahia her zaman kalbimde ve bana kapılarını açtılar. Ancak şu an için geri dönüş için matematiksel hesaplara girmiyorum" ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan Ligi'nin giderek geliştiğini ve dünya ligleri arasında ilk 10'a girdiğini belirten Talisca, ligin kalitesine dikkat çekti. Ayrıca, kariyerinde önemli bir yere sahip olan Jorge Jesus'un kendisini nasıl etkilediğini de paylaştı:

"Jorge Jesus, Benfica'da beni daha önde oynatmaya başladığında kariyerimde büyük bir fark yarattı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN