Arda Güler'in Real Madrid rüyası çabuk bitti: Çok şikayetçiydi

Arda Güler'in Real Madrid rüyası çabuk bitti: Çok şikayetçiydi

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, transferinden bu yana gündemden hiç düşmedi. Genç yıldız, Real Madrid'e transfer olduktan sonra bir türlü yedek kulübesinden kurtulamadı. Arda Güler'in Real Madrid rüyası çabuk bitti...

Real Madrid'de forma giyen genç yıldız Arda Güler, sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra iyileşse de hâlâ yedek kulübesinden kurtulamamış durumda. Bu durum, onun hakkında transfer iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu. İspanyol basını, genç futbolcunun takımdan ayrılabileceğini yazdı.

'TAKIMDAN AYRILMAK İSTEDİĞİNİ BİLDİRDİ'

Arda Güler, Real Madrid'de attığı ilk gol için "İnanılmazdı" dedi

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olduktan sonra İspanyol medyasının gündeminden düşmeyen Arda için, teknik direktör Carlo Ancelotti ile arasındaki inişli çıkışlı ilişki ve süre bulamama şikayetleri biliniyor. İspanyol basınından Ramon Alvarez'in haberine göre, 19 yaşındaki futbolcu gelecek sezon takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Ancelotti'nin ise Arda'nın kiralık olarak başka bir takıma gitmesine sıcak baktığı belirtiliyor.

Real Madrid yönetiminin Arda Güler konusunda ne düşündüğü ise henüz netlik kazanmamış. Arda, Real Madrid'e geçtiğimiz yaz transfer döneminde katılmış ve sakatlıklarının ardından 2024 yılında sahaya çıkma fırsatı bulmuştu. Bu sezon İspanyol devi ile toplamda 7 maçta 98 dakika süre alan genç oyuncu, 1 gol atma başarısı gösterdi. Ancak bu performans, onun sürekli oynayacağı bir pozisyon kazanmasına yetmemiş gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN