Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, istifa etti | Son dakika haberleri

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, istifa etti | Son dakika haberleri

Son dakika haberine göre, Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, istifa etti. Şan, 'Bylock’ kullandığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na ifade vermişti.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı 'Bylock’ kullandığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na ifade veren ve daha sonrasında serbest bırakılan Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, görevinden istifa etti.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Şan'ın, evinde ve iş yerinde yapılan aramalarda cep telefonu ile bilgisayarına el konulduğu öğrenildi.

17-08/22/599bfdce61362215acb46072.jpg

Ahmet Şan'ın istifa ettiğini açıklamasından sonra Konyaspor'un internet sitesi çöktü.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Fetullahçı terör örgütünün gizli haberleşme programı ByLock’u kullandığı gerekçesiyle ifade veren Şan, yazılı bir açıklama yaparak istifa ettiğini duyurdu. Şan, açıklamasında, “Büyük Türk Milletine ve Konyaspor camiasına arzımdır. 54 yıllık yaşantım boyunca ailemin, büyüklerimin ve şahsıma inanıp benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır. Hayat insanı kimi zaman büyük başarılarla, kimi zaman da büyük dertlerle sınar. Meşum örgütle hiçbir bağlantımın olmadığı, sonucunda haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağına inandığım bu sıkıntılı süreçte büyük sevdama, Konyasporuma zarar gelmemesi adına; Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve dolayısıyla büyük zaferleri yaşadığım Konyaspor başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Hayatımın her döneminde duanın gücüne çok inandım. Dualarınızla imkansız denilen başarıları hep birlikte hak ederek kazandık. Sizlerden istirhamın mübarek dualarınızı şahsımın üzerinden eksik etmemenizdir” ifadelerini kullandı.

KONYA/İHA/AA/DHA

AHMET ŞAN KİMDİR?

Ahmet Şan, 1963 yılında Konya'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Derebucak'ta, İzmir Atatürk Lisesi'nde ve Berlin Teknik Üniversitesi'nde tamamladı. Bir süre boyunca Almanya'daki Siemens firmasında çalıştı.

Konya'ya yerleştikten sonra Kompen A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Ahmet Şan, 1998 yılında Konya Gençlerbirliği'ni kurdu ve 2004 yılına kadar başkanlık görevini üstlendi.

Bir süre boyunca Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Üyeliği yapan Ahmet Şan, günümüzde Konya Doğalgaz Şirketi Gaznet'in Yönetim Kurulu Üyeliği, Konyaspor'un Başkanlığı gibi çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN