Atletico Madrid'in efsanesiyim demişti: Arda Turan'ın hayatı belgesel oluyor! Sürpriz konulara değinilecek

Atletico Madrid'in efsanesiyim demişti: Arda Turan'ın hayatı belgesel oluyor! Sürpriz konulara değinilecek

Eyüpspor'u tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkarma başarısı gösteren teknik direktör Arda Turan, hayatını konu alan 5 bölümlük belgesel çekildiğini açıkladı. 37 yaşındaki spor insanı, geçtiğimiz haftalarda da formasını giydiği İspanyol kulüp Atletico Madrid'in efsane futbolcusu olduğunu söylemişti. Peki, Arda Turan belgeseli ne zaman ve nerede yayınlanacak? Arda Turan belgeseli ne anlatıyor? İşte detaylar...

ABD merkezli dijital dizi-film platformu Amazon Prime Video, futbolcu ve teknik direktör Arda Turan'ın kendisiyle yüzleşmesini konu alan 'Arda Turan: Yüzleşme' adlı ilk yerli orijinal belgeselinin çekimlerine başladı.

'Başlangıç', 'Yükseliş', 'Şöhret', 'Düşüş' ve 'Koç' başlıklarından oluşacak belgesel, Arda Turan'ın saha içinde ve dışındaki inişleri ve çıkışlarını ele alarak Arda Turan'ı görülmemiş bir şekilde sunmayı hedefliyor.

ARDA TURAN BELGESELİ NE ANLATIYOR?

Arda Turan, belgeselle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Ben, Arda Turan. Bayrampaşa'nın dar sokaklarından, Ali Sami Yen'in büyülü çimlerine, Vicente Calderon'a, Camp Nou'ya uzanan bir hikayenin kahramanıyım. Futbol topunun peşinde çok mutluluklar yaşadım, çok başarılar kazandım, çok güldüm, çok ağladım, çok sevindim, çok üzüldüm, çok gururlandım. Çok sevdim, çok sevildim, yanlış da yaptım, yanlış da anlaşıldım. Ben bu hayatta tüm duyguları 'çok' yaşadım. Bu, sadece futbol kariyerimi, başarılarımı anlattığım bir belgesel değil, bu sadece yanlışlarımı anlattığım bir belgesel de değil. Bu, kendimle yüzleşmemin hikayesi. Beni ben yapan her şeyle; beni ben yapan herkesle birlikte..."

ARDA TURAN BELGESELİ NEREDE YAYINLANACAK?

Gazete Pencere'de yer alan habere göre, Amazon Prime Video Ülke Müdürü Alptuğ Çopuroğlu ise şunları kaydetti:

"Prime Video, bu belgesel sayesinde Arda Turan'ın hayatının ve kariyerinin sahne arkasına erişim sağlarken aynı zamanda Turan'ın çok tartışılan anlarını da ortaya koyacak. Yeni Türk Original belgeselimizle Türkiye'nin en başarılı futbolcularından birinin başarılı ve beklenmedik yönlerini Prime Video üyelerine özel olarak göstereceğimiz için gurur duyuyoruz."

"ATLETİCO MADRİD'İN EFSANESİYİM"

Arda Turan, 2024 Mart ayında UEFA TV'ye yaptığı açıklamada, Atletico Madrid ile UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon oldukları 2011-2012 sezonunu değerlendiren Arda Turan, "Güzel bir hikayeydi. İlk günden Avrupa Ligi'ni kazanabileceğimize inanıyorduk. Öyle de oldu. İçten mücadele eden, iyi bir takımdık. Gol attığımız zaman maçları kaybetmek çok zordu. Kazanmak için büyük avantaj sağlıyorduk" ifadelerini kullandı.

Kupada finale kadar güzel bir serüven geçirdiklerini kaydeden Arda Turan, "Gruptaki Celtic maçları zordu. Benim orada gol attığım maç, çok kolay değildi. Bükreş'teki finalde Iker Muniain ve Javi Martinez gibi oyuncuların olduğu, teknik direktör Marcelo Bielsa'nın takımı Bilbao'ya karşı oynadık. Hala çok etkili olan Bilbao takımının temelleri atılıyordu. Hepimiz iyi oynamıştık ama Falcao çok ekstra oynamıştı. 3-0 kazanmıştık. Kupa dedikleri kadar ağırmış. Kaldırılması zor bir kupa. Hala o günleri hatırladığımda çok duygulanıyorum. Çünkü çok uzun ve zorlu bir yolculuk. Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum büyüdüm, orada yetiştim ama Galatasaray'dan önce kendimi bir Atletico Madrid efsanesi olarak görüyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN