Aziz Yıldırım bir kez daha Ali Koç'u hedef aldı! "Kim, adı ne?.."

Aziz Yıldırım bir kez daha Ali Koç'u hedef aldı! "Kim, adı ne?.."

Fenerbahçe'de sezon sonu yapılacak olan başkanlık seçiminin yaklaşmasıyla son dönemde çarpıcı açıklamalara imza atan Fenerbahçe'nin unutulmaz başkanı Aziz Yıldırım, sar-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'u hedef aldı.

Son dönemde dikkat çekici açıklamalara imza atarak adından sıklıkla söz ettiren Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'u bir kez daha hedef aldı.

2 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongreye katılmama kararı aldığını açıklayan sarı-lacivertli ekibin efsane başkanı, 'Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' açıklamasına imza atan Ali Koç'u hedef aldı.

Ali Koç'un açıklamalarını tasvip etmediğinin altını çizen Yıldırım, Ali Koç'a 'düşmanının adını koy' çağrısında bulundu.

Yıldırım açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim, adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz adını koyduk, FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken, 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN