Beşiktaş taraftarından Lyon'a gece yarısı sürprizi

Beşiktaş taraftarından Lyon'a gece yarısı sürprizi

Beşiktaşlı taraftarlar, Lyon’un kaldığı otele deniz yoluyla gelerek havai fişekler patlatıp, marşlar söyledi ve Fransızları uyutmadı.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Fransız ekibi Lyon ile karşılaşacak Beşiktaş’ta taraftarlar, rakip takıma sürpriz bir gece yaşattı. Lyon’un konakladığı Çırağan Sarayı’na kara yolu ile ulaşamayan siyah-beyazlılar, deniz yoluyla ulaşarak, Fransız kafilesini uyutmadı.

Havai fişekler ve meşalelerle birlikte marşlar söyleyen taraftarlar, ‘Burası İstanbul, buradan çıkış yok’ sloganları atarak, Lyon’u rahatsız etmeye çalıştı.

Beşiktaş - Lyon maçı bu akşam saat 22.05'de başlayacak olup TRT'den şifresiz ve canlı olarak ekranlara gelecek. 

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR

1-0 ve iki farklı galibiyetlerde tur atlayacak. Deplasmandaki maçtan 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş, rövanşta rakibini 1-0 yenerse yarı finale adını yazdıracak. Siyah-beyazlı takım, iki farklı galibiyetlerde de tur atlayan ekip olacak. Karşılaşmanın normal süresi 2-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle bitmesi halinde, maç uzatmaya gidecek. Uzatmada skorda değişiklik olmazsa yarı finale yükselecek takımı, penaltı atışları belirleyecek. Beşiktaş’ın gollü tek farklı galibiyetlerinde Olympique Lyon, yarı finale yükselme hakkı elde edecek. Beraberlik veya Olympique Lyon’un galibiyeti halinde Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ne veda edecek.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Tosic, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca ve Cenk Tosun

LYON: Lopes, Morel, Diakhaby, Nkoulou Jallet, Tousart, Gonalons, Tolisso, Valbuena, Fekir, Lacazzette

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN