Beşiktaş'a Alman piyangosu! Kartal'ın yıldızı yuvadan uçuyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Beşiktaş'a Alman piyangosu! Kartal'ın yıldızı yuvadan uçuyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal'ın genç yıldızı yuvadan uçuyor. Yıldız futbolcunun yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Süper Lig'deki son 5 maçında galibiyete hasret kalan ve Samsunspor karşısında alınan beraberlik sonrasında Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos'un görevine son veren Beşiktaş'ın genç yıldızı yuvadan uçuyor. Kartal'ın yıldız isminin yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Samsunspor beraberliği sonrasında Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayırarak yeni teknik adam arayışlarına başlayan siyah-beyazlı ekipte Semih Kılıçsoy yuvadan uçuyor.

Takvim'de yer alan habere göre; Alman ekibi Eintracht Frankfurt, siyah-beyazlı ekibin genç yıldızı için 9 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Siyah-beyazlı yönetimin bu teklifi reddettiği öne sürülürken Alman ekibinin bu durum üzerine bir teklif daha yaparak rakamı 12 milyon euroya yükselttiği öne sürüldü.

Siyah-beyazlı yöneticilerin bu teklifi de kabul etmediği belirtilirken Alman ekibinin, geç golcünün transferinde ısrarcı olduğu ve kısa süre içerisinde Beşiktaş'a bir teklif daha yapacağı ileri sürüldü. 18 yaşındaki genç golcünün Alman ekibine transfer olmaya sıcak baktığı da iddia edilirken kısa süre içerisinde bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Beşiktaş'ın derbide kozu Semih Kılıçsoy- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan 18 yaşındaki genç yıldız, bu sezon Beşiktaş forması altında 29 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 11 gol 2 asiste imza attı. Son dönemde gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen genç yeteneğin sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN