Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat efsanevi hoca ile ilk teması kurdu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat efsanevi hoca ile ilk teması kurdu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar rakibini 1-0 yenmeyi başardı. Gözler ise boş olan teknik direktör koltuğuna çevrilmiş durumda. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Başkan Hasan Arat efsanevi hoca ile ilk teması kurdu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin perde arkası...

Süper Lig'de bu sezon istediği performansı yakalamayan Beşiktaş'ta hoca arayışı devam etmekte. Son olarak Portekizli hoca Fernando Santos ile yolları ayıran siyah beyazlılar deneyimli bir hoca ile gelecek sezona devam etmek istiyor. Beklenen haber ise sonunda geldi. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Başkan Hasan Arat efsanevi hoca ile ilk teması kurdu. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

Akşam'da yer alan habere göre, teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş, aradığı ismi buldu. Başkan Hasan Arat efsanevi hoca Şenol Güneş ile ilk teması kurdu.

yeni-proje-2024-05-08t125446-615.jpg

HASAN ARAT İLK TEMASI KURDU! ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Geçtiğimiz haftalarda Almanya'da Nuri Şahin ile yüz yüze görüşen Başkan Hasan Arat, Şenol Güneş'le ilk teması kurdu. Arat, deneyimli hoca ile fikir alışverişinde bulundu.

yeni-proje-2024-05-08t125458-281.jpg

Başkan Arat'ın, yönetim kuruluyla bugün ya da en geç perşembe günü bir toplantı yaparak, teknik direktör konusundaki bilgileri paylaşacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN