Caceres Trabzonspor'da! Martin Caceres kimdir, hangi mevkide oynar? | Futbol haberleri

Caceres Trabzonspor'da! Martin Caceres kimdir, hangi mevkide oynar? | Futbol haberleri

Martin Caceres kimdir, hangi takımlarda oynadı? Juventus ve Barcelona formalarını giyen dünya yıldızı Caceres Trabzon'a adım adım. Trabzonspor Juventus forması giyen Martin Caceres’i büyük oranda kadrosuna kattı. Trabzonspor'un Arjantinli sol bek Emmanuel Mas ve Portekizli sağ bek oyuncusu Joao Pereira'nın ardından Uruguaylı stoper Caceres ile de anlaştığı iddia edildi. Dünyaca ünlü yıldızın Pazar günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Martin Caceres kimdir, nerelidir? Hangi mevkide oynuyor? Trabzonspor'un kadrosuna katmak için anlaştığı dünyaca ünlü yıldır Martin Caceres kimdir bu haftasonu imza atmak için İstanbul'a geliyor. Stoper mevkii için çeşitli isimlerle görüşen fakat bir anlaşma sağlayamayan bordo mavili ekip, bonservisi elinde olan Martin Caceres ile görüşmelere başladı.

17-01/06/2ce6f74500000578-3253555-juventus_defender_martin_caceres_has_been_temporarily_suspended_-m-44_1443540607589.jpg

MARTİN CACERES KİMDİR, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Trabzonspor tarihinin en kötü ilk yarı performansını gösterdi. Yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması sonrası teknik direktör Ersun Yanal'ın kadro kurmakta sıkıntı çektiğini gören yönetim transfer için düğmeye bastı. Arjantinli sol bek Emmanuel Mas ve Portekizli sağ bek oyuncusu Joao Pereira'yı renklerine bağlayan Karadeniz ekibi, stoper için de dünyaca ünlü Uruguaylı isimle anlaşmaya vardığı belirtildi.

İSTANBUL'A GELİYOR

DHA'nın haberine göre Trabzonspor son olarak İtalyan devi Juventus'un formasını terleten Martin Caceres'le imza aşamasına geldi. Habere göre bordo-mavililer, bir süredir görüştükleri Uruguaylı oyuncuya bir türlü sonuç alınamamasına rağmen menajerler aracılığıyla son bir teklif yaptı. 29 yaşındaki oyuncu bu son teklife olumlu bir yanıt verdi ve 18 Ocak tarihinde İstanbul'a gelip sözleşmesindeki son detayları netleştirip sağlık kontrolünden geçmesinden bekleniyor. Sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmaması halinde transferin aynı gün içinde açıklanacağı iddia ediliyor.

Caceres, Avrupa'nın Villareal, Sevilla, Barcelona ve Juventus gibi büyük ekiplerinin ilgisini çekmesine rağmen sakatlıklar nedeniyle kariyeri bir türlü beklenen seviyeye çıkmadı. Caceres son dört sezonda yalnızca 52 maça çıkabildi.

JUVENTUS FORMASIYLA TER DÖKEN CACERES'TEN KARELER

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Bonservisi elinde olan Uruguaylı'nın Pazar günü İstanbul'a gelip kulüp ile görüşeceği iddia edildi. La Liga ekiplerinden Villareal, Barcelona ve Sevilla'da forma giyen yıldız futbolcu son olarak İtalya Seri A ekiplerinden Juventus'a transfer olmuştu. Dünyaca ünlü yıldız Juventus'ta bu sezon kadro dışı kalmıştı. Uruguaylı oyuncunun bonservisinin elinde bulunması, Trabzonspor'un pazarlıkta ve oyunucuyu transfere iknasında önemli bir avantaj oldu. 

17-01/06/5678515bd6a0a9c54b00000d.jpg

Bir dönem Galatasaray'ın da istediği, 2015/16 sezonunda Juventus formasını 8 kez terleten 29 yaşındaki savunmacı bu sezon sadece Urugay Milli Takımı ile Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde 4 maçta görev aldı ve 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN