Chicharito Beşiktaş'a geliyor

Chicharito Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş yeni forvetini buluyor. West Ham United'ın Meksikalı golcüsü Javier 'Chicharito' Hernandez, Beşiktaş'a transfer olmaya çok yakın.

"Küçük bezelye" anlamına gelen "Chicharito" lakaplı Meksikalı golcüyü sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Beşiktaş'ın Bulut aracılığıyla İngiliz kulübü West Ham'a resmi kiralama teklifini yaptı.

FORVET ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Cenk Tosun'u Türk futbol tarihinin rekor bonservis bedeliyle Everton'a gönderen Beşiktaş, yeni forvet arayışlarını sonlandırıyor.

Siyah-beyazlılar, West Ham United'ın Meksikalı golcüsü Javier 'Chicharito' Hernandez'in transferini bitirmek üzere. Londra'da bulunan Fikret Orman ve transfer komitesi, 29 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri ve kulübüyle transferin son detaylarını görüşüyor.

YILLIK 3.5 MİLYON EURO

Beşiktaş, Chicharito'yu bonservisiyle transfer etmek istiyor. İki kulüp 8.5 milyon euro civarında bir bedel karşılığında anlaşmaya çok yakın. Beşiktaş, Meksikalı golcüyle de yıllık 3.5 milyon euro'ya el sıkıştı. Transferin yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN