Doğuş Balbay’dan gençlere ziyaret

Doğuş Balbay’dan gençlere ziyaret

Anadolu Efes’in yaz kampını ziyaret eden Doğuş Balbay, katılımcılara deneyimlerini aktardı. 2002-2009 arası doğumluların temel basketbol eğitimi aldığı kampı daha önce de Dunston ve Birkan Batuk katılmıştı.

Smart Casual Event tarafından Gloria Sports Arena’da düzenlenen Anadolu Efes basketbol yaz kamplarının 3. dönemi kaptan Doğuş Balbay’ın katılımı ile başladı. 2002-2009 arası doğumlulara temel basketbol eğitiminin verildiği kampta antrenörlük de yapan Doğuş, gençlere basketbolun püf noktalarını aktardı. Lacivert-Beyazlı kulübün altyapı takımları için oyuncu taramalarının da gerçekleştirildiği kampta keyifli zaman geçirmek için golf, yüzme, masa tenisi ve futbol gibi sporlar da yer alıyor. 4. dönemi 9-14 Temmuz arası düzenlenecek kamp için https://yazkamplari.anadoluefessk.org/ adresinden bilgi alınabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN