Edin Dzeko Fenerbahçe'nin tarihine geçti! Tekrarlanması güç başarı...

Edin Dzeko Fenerbahçe'nin tarihine geçti! Tekrarlanması güç başarı...

Sezon başından bu yana attığı gollerle Fenerbahçe'nin şampiyonluk yürüyüşünde başrol oynayan Dzeko, sarı-lacivertli ekibin tarihine geçerek tekrarlanması zor bir başarıya imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Fatih Karagümrük'ü 1-2 mağlup eden Fenerbahçe'de Boşnak golcüsü Edin Dzeko, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak sarı-lacivertli ekibin tarihine geçti.

Sezon başında Fenerbahçe'ye imza atan ve sarı-laciverti ekibe imza attığı günden bu yana attığı goller nedeniyle Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi haline gelen Edin Dzeko, Fenerbahçe'nin tarihine geçti.

49. dakikada kaydettiği golle şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi hayatta tutan Dzeko, İstanbul ekibinin ağlarına attığı golle tekrarlanması güç bir başarıya imza attı. Boşnak golcü, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 20'ye yükselterek Fenerbahçe tarihinde bir sezonda 20 gole ulaşan 5. yabancı oyuncu oldu.

Kanarya'da daha önce Enner Valencia, Alex de Souza, Pierre Van Hooijdonk ve Elvir Boliç 20 gole ulaşmıştı. 38 yaşındaki Boşnak golcü bu sezon 40 karşılaşmada görev alırken takımına 24 gol 9 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN