Fenerbahçe yeni savunmacısını İspanya'da buldu! Barcelona'nın defansı Fenerbahçe'ye transfer oluyor: 45 gol 31 asist...

Fenerbahçe yeni savunmacısını İspanya'da buldu! Barcelona'nın defansı Fenerbahçe'ye transfer oluyor: 45 gol 31 asist...

Sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, yeni savunmacısını İspanya'da buldu. Kanarya, 25 milyon euroluk sol beki kadrosuna katmak için şimdiden harekete geçti.

Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Fatih Karagümrük'ü 1-2 mağlup ederek şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdüren Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapıyor. Kanarya, bu doğrultuda gözünü İspanya'ya dikti.

A Spor'da yer alan habere göre; Sezon sonunda milli yıldız Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, yeni sol bekini İspanya'da buldu.

Sarı-lacivertli ekibin, İspanyol devi Barcelona formasını terleten İspanyol savunma oyuncusu Marcos Alonso'yu transfer listesine aldığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 33 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon 8 karşılaşmada görev alırken skor katkısı üretemedi. İspanyol savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 25,40 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Marcos Alonso - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

2022 yılından bu yana Barcelona formasını terleten İspanyol savunma oyuncusunun İspanyol deviyle olan sözleşmesi bu sezon sonunda erecek. Sarı-lacivertli yöneticilerin tecrübeli isimle yakın zamanda temasa geçeceği öne sürüldü.

Futbol kariyeri boyunca toplamda 457 karşılaşmada görev alan tecrübeli savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 45 gol 31 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN