Fenerbahçe'de Olympiakos maçı öncesi kadro belli oldu

Fenerbahçe'de Olympiakos maçı öncesi kadro belli oldu

Fenerbahçe, yarın Olympiakos ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finali öncesi kamp kadrosunu belirledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk mücadelesi için hazırlanıyor. Yarın deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekip, bu kritik maça özel bir kadro ile çıkacak.

Fenerbahçe Kulübü, önemli karşılaşma öncesinde kadro tercihlerini belirledi. Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King gibi hafif sağlık sorunları yaşayan oyuncular, Olympiakos mücadelesi için kadroda yer almayacaklar.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın seçtiği 24 kişilik kadroda şu isimler bulunuyor:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci, Rodrigo Becao, Jayden Oosterwolde, Yusuf Akçiçek, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred Rodrigues, Rade Krunic, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Zeki Dursun, İrfan Can Kahveci, Efekan Karayazı, Cengiz Ünder, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Çağrı Fedai.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN