Fenerbahçe'de şok: Kulüpten ayrılıyor! Trabzonspor maçında yaşananlardan sonra menajerine talimat verdi

Fenerbahçe'de şok: Kulüpten ayrılıyor! Trabzonspor maçında yaşananlardan sonra menajerine talimat verdi

2021 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen futbolcu, Trabzonspor maçında yaşanan olaylardan sonra Türkiye'den kalmak istemediğini belirterek ayrılmak için menajerinden takım bulmasını istedi. İşte detaylar...

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de, Miha Zajc sarı-lacivertli formaya veda etme kararı aldı.

Trabzonspor maçının bitiş düdüğünün ardından bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi ve futbolcularla arbede yaşaması dünyada yankı bulurken, Fenerbahçe'de bu sezon pek fazla forma şansı bulamayan Miha Zajc bu olayın ardından Türkiye kariyerini noktalamaya karar verdi.

miha-zajc-fenerbahce.jpg
Miha Zajc

MENAJERİNDEN TAKIM BULMASINI İSTEDİ

Medyatava'da yer alan habere göre, Trabzonspor maçında gördüğü manzara karşısında şok olan ve Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Miha Zajc menajerine yaz transfer döneminde gelecek tekliflere açık olmasını söyledi.

Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle bu sezon Süper Lig'de yalnızca 8 maçta süre alabilen Miha Zajc, 16 maçta 2 kez gol sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN