Fernando Santos'un görevine son verilmişti! Beşiktaş'ın yeni hocası herkesi şaşırttı...

Fernando Santos'un görevine son verilmişti! Beşiktaş'ın yeni hocası herkesi şaşırttı...

Sezon başından beri başarısız sonuçlara imza atarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, dün akşam alınan Samsunpor beraberliği sonrasında Fernando Santos ile yollarını ayırdı. Kartal, yeni teknik adamını ise resmen açıkladı.

Tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Beşiktaş'ta Ocak ayında göreve getirilen Fernando Santos dönemi resmen sona erdi. Son 5 maçtır galibiyete hasret kalan siyah-beyazlı ekip, tecrübeli çalıştırıcının görevine son verildiğini açıkladı. Kartal'ın yeni hocası ise şimdiden belli oldu.

Sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan daha sonrasında ise Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile çalışan Beşiktaş, iç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Rıza Çalımbay ile yollarını ayırmış ve Fernando Santos'u takımın başına geçirmişti.

Son haftalarda ortaya koyduğu performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlı ekip, dün akşam alınan Samsunspor beraberliği sonrasında Portekizli çalıştırıcının görevine son verildiğini açıkladı.

Kartal'ın yeni hocasının kim olacağı şimdiden merak konusu olurken siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe'nin çalıştıracağı duyuruldu. Topraktepe, Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında takımın başında 3 maçta görev almış ve Beşiktaş bu 3 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik elde etmişti.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada "Kulübümüzden Açıklama Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır." ifadelerine ver verildi.

Santos yönetiminde 16 maça çıkan Beşiktaş bu karşılaşmalarda 7 galibiyet 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Serdar Topraktepe, Amartey'e verdiği görevi anlattı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN